Organisaties hebben door de crisis bezuinigd op hun facilitaire afdeling en onderhoud. De conciërge, het manusje van alles, de man die de lamp verving en de deurklink vastzette is veelal verdwenen. Echter zijn de de werkzaamheden gebleven. Laat je de werkzaamheden liggen, dan verloedert het pand. Het pand is het gezicht van uw bedrijf vergeet dit niet!

Klusjesman

Kroon Aannemersbedrijf neemt de rol van klusjesman over en op basis van een account fee lopen we periodiek het bedrijfspand op onderhoud na. Denk daarbij aan het vervangen van lampen, herstellen van sloten, ophangen van schilderijen, vastzetten van dakpannen, recht leggen van tegels of het schoonmaken van de dakgoot. Komt er een nieuwe werknemer en heb je geen mogelijkheid voor het in elkaar zetten van een bureau dan nemen we eveneens deze werkzaamheden uit handen. Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden kun je onderbrengen, niets is ons vreemd, we lossen het graag voor je op.

Jaarlijkse onderhoudsinspectie 

Wonen in een oud pand spreekt velen tot de verbeelding. Een oud pand brengt onderhoud met zich mee. Realiseer je dat mankementen die er ogenschijnlijk onschuldig uitzien, voor grote problemen kunnen zorgen. Denk daarbij aan ondeugdelijke regenafvoer, overvolle dakgoten, losse dakpannen, kapotte riolering, kleine lekkages en dergelijke. Kroon Aannemersbedrijf voert een jaarlijkse inspectie van uw pand uit en signaleert mankementen tijdig. Het is een kleine investering die u behoedt voor erger. Meer weten? Bel 026 – 443 85 26.

Spoed bij schades

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Mocht er onverhoeds schade ontstaan door storm, vandalisme of andere calamiteiten en moet dit direct hersteld worden? Neem contact met ons op want wij staan voor u klaar

Schadeherstel

Ook als er ’s nachts ingebroken wordt, kunt u op ons rekenen. Wij doen er alles aan dat uw winkel zo snel mogelijk door kan draaien. Dat betekent in goed overleg met de verzekering en pandeigenaar puin ruimen en direct de schade herstellen. Bij grote schades zorgen we ervoor dat het pand goed en veilig afgedekt wordt. Wij bestellen of maken de materialen in onze machinale werkplaats en brengen alles weer in oude of verbeterde staat. De overlast die de schadeherstel werkzaamheden met zich meebrengen, beperken we tot een minimum. Wij zijn gewend om met verzekeringsmaatschappijen te communiceren en schades helder te voorwoorden. In dit proces ontstaat zo geen vertraging waardoor een schade vlot afgewikkeld kan worden.