Vergane glorie, gedateerd of toe aan vernieuwing? Is dit herkenbaar voor jouw huis of kantoor? Dan is het tijd voor een grondige renovatie. Onze vakmensen knappen uw volledige pand met hartenlust op zodat het weer past in de tijd van nu. We moderniseren de badkamer, vervangen kozijnen, vervangen tegels en voeren alle andere voorkomende werkzaamheden uit die noodzakelijk zijn. Desgewenst in samenwerking met een schildersbedrijf zodat alles spic en span opgeleverd wordt.

Van kozijn tot volledige renovatie

Voor een totale renovatie van een pand maken we vooraf een overzichtelijk stappenplan met prijsinschatting per ruimte. In heldere verwoordingen zetten we uiteen wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie. We werken met moderne en duurzame materialen. Wat er niet is, maken we na in onze machinale werkplaats. Je hebt zo zelf de keuze voor materiaal en oplossingen. Is het budget ontoereikend dan kun je zelf bepalen welke ruimte prioriteit heeft en wat we in een later stadium uitvoeren. We werken per ruimte van boven naar beneden. Je kunt bij ons terecht voor een totale renovatie tot het vervangen van een enkel kozijn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Snel en vakkundig

Verbouwen brengt ongemak met zich mee, we proberen dat zoveel mogelijk te beperken. Je wilt zo snel mogelijk uit de rotzooi zijn, dat begrijpen wij als geen ander. Als we iets doen, doen we het goed. Het achterlaten van een schone bouwplaats is daar onderdeel van.