Je kent het wel, een makelaar die over een pand zegt: “je moet er even doorheen kijken, maar als je de mogelijkheden ziet, is het een geweldig huis.” De verbouwing van zo’n ‘opknappertje’ schrikt je misschien af als je niet beschikt over bouwvaardigheden. Dat hoeft ook niet! Wij strippen de gehele woning en moderniseren het naar jouw smaak tot een droompaleis.

Planmatige aanpak

We maken een verbouwingsplan per kamer en vanuit jouw budget gaan we rekenen. Per kamer geef je aan wat je wensen zijn, wij nemen alles mee in de budgettering: van leidingwerk tot riolering, van tegelwerk tot stucwerk. Je hebt vooraf inzichtelijk welke bestedingsruimte er is voor het aanschaffen van bijvoorbeeld een nieuw sanitair, keuken en tegels. Wij nemen je hierbij letterlijk aan de hand. Het inrichten van een keuken omvat meer dan de opstelling van een keuken uit de showroom plaatsen. Zo wordt het aanleggen van gas, elektriciteit en water nog al eens over het hoofd gezien. Bij het aansluiten van een keuken komt namelijk meer kijken dan alleen de stekker in het stopcontact steken. Het stopcontact moet er wel zitten…

Delen van uw woning verbouwen

Naast een volledige verbouwing van een woning, kun je ook bij ons terecht voor het aanleggen van een badkamer, modernisering van de toilet, uitbouwen van een woning en alle andere wenselijke verbouwingen.

Verbouwing kantoor

Een verbouwing van het kantoor is nogal een exercitie. De normale werkzaamheden moeten doorgaan en het personeel moet haar werkplek behouden tijdens het verbouwingsproces. We maken eerst een plan hoe we logistiek de verbouwing aanpakken. We voorkomen zoveel mogelijk overlast. Dat kan betekenen dat we ook buiten kantoortijden aan de slag gaan. Kroon Aannemersbedrijf schakel je in voor de verbouwing van de kantoorruimtes, toiletgroep, kantine of bijvoorbeeld het creëren van een nieuwe entree. Alle voorkomende verbouwingswerkzaamheden kun je bij ons neerleggen.

Transformatie

Leegstaande kantoorpanden worden steeds vaker getransformeerd tot woningen. Wij fungeren als denktank vanaf het eerste idee om het pand een andere bestemming te geven. Vervolgens voeren we de transformatieverbouwing met zorg uit.