Kroon Aannemersbedrijf is een aannemersbedrijf in de breedste zin van het woord: van het vervangen van voordeurslot tot het bouwen van een nieuwe bedrijfshal. Wij verzorgen nieuwbouwprojecten, verbouwingen, renovaties, restauraties, onderhoud en hebben een volledig ingerichte machinale werkplaats voor deuren, kozijnen, ramen, kleinmeubel en stukgoederen.

Aannemer Arnhem

Ons bedrijfspand is gevestigd aan de Johannes Huddeweg 5 in Arnhem. Wilt u van onze diensten gebruik maken maar woont u wat verder weg? Neem dan contact met ons! Voordat het woord ‘ontzorgen’ uitgevonden was, deden we dat al. Wij beginnen met een grondige inspectie van de staat van een pand of het doorgronden van de plannen bij nieuwbouw. We nemen je vervolgens aan de hand mee in de keuzes en mogelijkheden die er zijn en leggen zaken uit in ‘Jip en Janneke taal’. Niet iedereen is technisch onderlegd, het is onze taak om helder te verwoorden zodat je begrijpt waar je aan toe bent.

Ambachtelijk aannemersbedrijf Arnhem

Bij een omvangrijke opdracht, zoals de renovatie van een woning, maken we een stappenplan met een prijsinschatting per ruimte. Je kunt zodoende keuzes maken welke werkzaamheden je wanneer uit wilt laten voeren. Bij de aanschaf van een oud pand of ‘opknapper’ schakel je ons in voor een bouwadvies met plan van aanpak en calculatie. Dat gaat verder dan een bouwkundig onderzoek. Hierdoor weet je of de aanschaf financieel verantwoordelijk is. Bij grote projecten zoals de verbouwing van een winkelcentrum voeren we de regie uit, onderhouden contact met alle partijen en werken nauw samen met onderaannemers. Voor al onze projecten geldt dat we geen pleister op een slagaderlijke bloeding plakken: wij lossen iets grondig op. We werken volgens het devies: ‘Als we iets doen, doen we het goed, of we doen het niet.’ We weten dat het een fikse tegenvaller is, als je een probleem ontdekt tijdens de bouw en dat voor meerkosten zorgt. Kroon Aannemersbedrijf lost zaken vakkundig op tegen een acceptabel tarief. Communicatie is hierbij het sleutelwoord.

Verbouwen zonder zorgen

Verbouwen geeft altijd ongemak. Wij proberen dat zoveel mogelijk te minimaliseren. We houden rekening met jouw planning, we beseffen dat de winkel door moet draaien. Je hoort en ziet ons niet: de klus wordt vakkundig geklaard door ons team van 18 man bestaande uit onder andere metselaars en timmerlieden. Ambachtslieden die hun vak verstaan en waar met passie wordt gewerkt voor een eindresultaat waar ze ook zelf trots op zijn.