gevelrenovatie

Projectinhoud

De gevel van een pand moet het juiste gevoel geven om bestaande en vooral nieuwe klanten binnen te trekken. Het is zonde als een klant niet binnenloopt vanwege een gevel die niet aantrekkelijk is of niet langer past bij de uitstraling van je bedrijf. Een gevelrenovatie geeft een pand weer allure.

Gevelrenovatie

De entreeluifel van Van den Hoogen Security in Arnhem was aan een opfrisbeurt toe. De gevel is het visitekaartje van je bedrijf. Een apart vormgegeven en kleurrijke gevel valt op en trekt aandacht. Zo ook bij Van den Hoogen Security. We hebben de volledige bekleding eraf gehaald en geheel vervangen. Een lastig karwei omdat het raamwerk niet haaks was. De bekleding van de panelen is schuin gezaagd en met de grootste precisie gemonteerd. De multiplex panelen hebben we gespoten in de huisstijlkleuren en vervolgens is daar nieuwe belettering op aangebracht.

Brede blik
De entree van het bedrijf is meer dan alleen de gevel. Ook de rest van het pand en bijbehorend perceel dragen bij aan de uitstraling van het bedrijf. Wij luisteren ook naar hetgeen wat niet gevraagd wordt. We kijken dus altijd verder dan alleen de klus waarvoor we ingeschakeld zijn. Zo constateerden we hier een kapotte raamdorpelsteen. Herstel geeft gelijk een verzorgd beeld. Daarnaast viel ons bouwvakkersoog op een verzakking in het perkje naast het pand. Al snel ben je dan geneigd om er wat zand bij te gooien. Bij nadere inspectie bleek de riolering verzakt en het herstel was dus noodzakelijk om verdere problemen te voorkomen.

Onderhoud

Wil je verzekerd zijn dat je pand in optimale conditie blijft, laat dan periodiek een inspectie door ons uitvoeren. Ook hebben we speciale onderhoudscontracten waarbij we alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Van het vervangen van een deurklink tot het vervangen van houten kozijnen.

Projectnaam
Renovatie entreeluifel

Locatie
Bruningweg 4 Arnhem

Opdrachtgever(s)
Van den Hoogen security

Architect(en)
nvt