Kroon - Rabobank

Projectinhoud

De dienstverlening van banken is in der loop van der jaren veranderd. Door de ontwikkeling in de techniek voeren cliënten steeds meer handelingen zelf uit: denk aan pinnen, het doen van betalingen via internet of je mobiel en het online opvragen van informatie. Vroeger ging je hiervoor naar een bankfiliaal.

Een bankfiliaal bestond uit verschillende loketten die alle privacy boden voor het uitvoeren van betalingshandelingen. De servicemedewerkers verdwenen en de verkoopkantoren werden geschikt gemaakt voor selfservice. De behoefte aan persoonlijk contact neemt echter weer toe. Banken zijn tegenwoordig servicepunten die cliënten breder faciliteren dan alleen geldzaken. Verbindingen leggen en verder helpen is het devies.

Moderniseren verkoopkantoor

Een veranderende dienstverlening vraagt om het moderniseren van het kantoor. Voor de Rabobank heeft Architect Kees Marcelis heeft het interieurconcept ontwikkeld dat voldoet aan de eisen van nu. Een modern verkoopkantoor waar je terecht kunt voor uitgebreid advies in een aangename ambiance. De ruimtes zijn licht en transparant.

Ook zijn er voor de medewerkers flexplekken gecreëerd. De sprekende kleurstelling en herkenbare afbeeldingen zorgen ervoor dat je direct het Rabobankgevoel krijgt. Een modernisering als deze begint met het afbreken van het bestaande. We hebben de wanden gesloopt, het oude interieur weggehaald en vloerbedekking verwijderd.

Op basis van de tekeningen van de architect hebben we nieuwe geluidsreducerende wanden geplaatst. Medewerkers en cliënten hebben zo alle privacy. Ook zijn de plafonds vervangen met ingebouwde verlichting met een aangenaam licht om in te werken. Inmiddels hebben wij meerdere filialen van de Rabobank in de regio Arnhem gemoderniseerd.

Periodiek onderhoud

Naast dit soort verbouwingen verzorgt Kroon Aannemersbedrijf de onderhoud van de kantoren van de Rabobank in de regio Arnhem. Onderhoud plegen wij in breedste zin van het woord. Van een handdoekrek ophangen, tapijttegel vastplakken tot deurklink vervangen. Met goed onderhoud behoud je de uitstraling van je pand. Een netjes verzorgd pand zorgt voor een betrouwbare uitstraling en laat een bezoeker zich welkom voelen.