particuliere verbouwing

Projectinhoud

De wens van de familie is een gastenverblijf creëren in de garage. Voordat we gaan verbouwen zijn we gestart met een inspectie van de onderhoudsstaat van de garage. Enige herstelwerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden waren noodzakelijk. Zodoende hebben we het dak en de houten kozijnen vervangen. De garage wordt gebruikt voor het stallen van tuingereedschap, fietsen en andere spullen. Hiervoor is een andere oplossing bedacht: we hebben een berging onder de carport gerealiseerd.

Verbouwen: een ware metamorfose

Een garage is een kille opslagruimte zonder sfeer. Het plafond en de wanden hebben we strak wit gestukt. De familie heeft tegelwerk en sanitair uitgezocht voor de badkamer. Tijdens het verbouwen bedacht ze dat een sauna een prettige verrijking zou zijn. We hebben de sauna geïnstalleerd en afgetimmerd zodat het een mooi geheel vormt met de rest.

Hoe fijn is het om na een saunabad heerlijk te relaxen in een jacuzzi? In de tuin is daarom een buitenjacuzzi geïnstalleerd. Langzaam is de garage omgetoverd tot een wellness gastenverblijf. Waar het niet alleen zalig vertoeven is voor gasten maar ook voor de familie zelf. Een ware metamorfose van een garage naar een multifunctionele ruimte om te ontspannen en te verblijven.

Smakelijke bijkomstigheid

Wat begon als een kleine verbouwing, werd een groot project. Dat zie je vaak. Je raakt enthousiast en als we dan toch aan het verbouwen zijn, is het voordeliger om het direct uit te voeren. De verbouwing duurt daardoor wel langer dan gepland. Omdat wij over een team van vaklieden beschikken, is dat voor ons geen probleem. Wij werken in één keer door om jouw verbouwing te realiseren.

Onze jongens klaarden ook deze klus met plezier. Niet alleen om de creativiteit die ze in het project konden leggen, maar zeker ook om de kookkunsten van mevrouw. Er is gedobbeld wie de laatste puntjes mocht verzorgen na de oplevering. Diegene mocht nog één keer genieten van al dat lekkers dat mevrouw voorschotelde. Wanneer is het volgende project?