Kroon - Sauter Wijnen Nijmegen entree

Projectinhoud

Een uitgeleefd winkelpand dat volledig afgetimmerd was als beddenzaak. De nieuwe stek voor Sauter Wijnen. Binnen het concept van de franchiseformule heeft de architect een prachtig ontwerp gemaakt die de winkel weer uitstraling geeft. Niets zal meer herinneren aan hoe het was. De architect heeft een modulaire opbouw van kasten bedacht voor de presentatie van de indrukwekkende collectie wijnen.

Kroon Aannemersbedrijf is ingeschakeld om de kasten te vervaardigen. Midden in de bouwvak. Traditioneel is de bouwvak de vakantieperiode voor de bouwwereld. Door de 24-uurseconomie staat dat echter niet meer bij iedereen op het vizier. De winkel moest zo snel mogelijk open en de tijdsdruk nam toe. Vervolgens zijn we gevraagd om de totale verbouwing van de winkel op ons te nemen.

Bijzonder aan de inrichting zijn de strakke toonbank die volledig uitgefreesd is, de zwevende schappen die desondanks de zware wijnflessen het gewicht kunnen dragen en de schoolbordverfpanelen die gebruikt zijn tussen de schappen. De gevel is verfraaid met een lichtbak en sierlijke bloembakken. De wijnwinkel oogt modern en overzichtelijk. Een genot om tussen de schappen te struinen om en heerlijke fles wijn te selecteren.

Projectnaam
Sauter Wijnen Nijmegen

Locatie
Annastraat 56 Nijmegen

Opdrachtgever(s)
De heer Eijkhout

Architect(en)
Rob Stahl