Projectinhoud

Winkelcentrum Presikhaaf Arnhem is het eerste overdekte winkelcentrum van Nederland. Helaas heeft de tand des tijds om zich heen gegrepen en voldoet het winkelcentrum niet meer aan de vereisten van nu. Op dit moment zijn er gesprekken gaande om het winkelcentrum te renoveren en weer cachet te geven. Om ervoor te zorgen dat het winkeliers aantrekt die zich er graag willen vestigen en publiek dat met plezier gaat winkelen. We zijn één van de gesprekspartners om winkelcentrum Presikhaaf weer een nieuwe toekomst te geven.

Monnikenwerk Winkelcentrum Presikhaaf

In der tijd was een mooi terras voor de deur de wens van Bakker Bart en Hermosa waarop gasten lekker ontspannen hun gerechten kunnen nuttigen. De architect had een revolutionair ontwerp van kokoshout met sanseveria’s bedacht. Blokje voor blokje heeft Kroon Aannemersbedrijf het horecaterras samengesteld. Tijdrovend monnikenwerk. Om de veiligheid van het winkelend publiek te bewerkstelligen, hebben we een bouwkeet neergezet en de bouwplaats afgeschermd met bouwschuttingen.

Echter bleek het publiek nieuwsgierig. Veelvuldig vroegen mensen of ze even door de deur mochten kijken om de vorderingen te zien. We hebben toen een aantal kijkgaten in de bouwschutting gemaakt. De veiligheid werd zo gegarandeerd en de nieuwsgierigheid getemperd. Na al die jaren is het horecaterras nog steeds een plek waar het winkelend publiek even tot rust kan komen met een lekker broodje en kop koffie.

24 uur per dag bereikbaar

Op dit moment voert Kroon Aannemersbedrijf het onderhoud uit van winkelcentrum Presikhaaf. Dat betekent 24 uur per dag bereikbaar zijn voor calamiteiten zoals plofkraken, inbraken, brandalarm en vandalisme. Wat er ook gebeurt: de winkel moet openen en draaien. Op de winkelvloer verdient de ondernemer zijn geld dus wij zorgen ervoor dat bij calamiteiten de werkzaamheden zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Al is het midden in de nacht, we trommelen ons team op en klaren de klus.