Rijksmonument De Vergaderie anno 1865 hebben wij stapsgewijs door Kroon Aannemersbedrijf laten restaureren. Tijdens de restauratiewerkzaamheden van een oud pand komen er wel eens ‘verrassingen’ tevoorschijn, zoals een lekkage die voor meer problemen had gezorgd dan in eerste instantie zichtbaar is.

Het was prettig dat Hildo van Kroon Aannemersbedrijf meteen aan de bel heeft getrokken voor een uitgebreide toelichting met keuzemogelijkheden om het vakkundig op te lossen. Dit vond ik erg prettig! Zo wist ik precies waar ik aan toe was en wat ik kon verwachten.

Wij willen ons historisch erfgoed bewaken, Kroon Aannemersbedrijf heeft kennis van zaken en neemt je mee in het verbouwingsproces met uiteindelijk een resultaat waar je blij van wordt. De unieke uitstraling van het pand moest bewaard blijven en dat is dan ook gelukt.

Xandra Derks, eigenaar De Vergaderie

Kroon - Compliment bij renovatie pand - referenties

Wij willen graag weten hoe onze klanten de samenwerking hebben ervaren. Daarnaast willen wij ook graag weten wat u van de verrichte werkzaamheden vindt. Opmerkingen, aanmerkingen of een bedankje? Wij horen het graag!

Hebben wij werkzaamheden bij u uitgevoerd en wilt u uw referentie achterlaten? Dat kan! Neem contact met ons op en wij plaatsen uw referentie inclusief afbeelding.